LAATSTE NIEUWS 2021

 

                                 

 

 

Ten gevolge van het coronavirus zijn door de overheid weer diverse maatregelen genomen, waardoor de komende Kerstconcerten allemaal zijn weggevallen. Gisteravond laat kwam de laatste afmelding.
Heel erg jammer, gezien de vruchtbare repetities over de afgelopen maanden. In het kort komt het hierop neer dat niet alleen de kerstconcerten zijn gecanceld. maar dat ook de repetities vanaf nu komen te vervallen.
Wij zullen de ontwikkelingen blijven volgen en zodra het enigszins mogelijk is, zullen wij de draad weer oppakken. Maar dat is koffiedik kijken…
Iedereen wordt op de hoogte gehouden.

 

Wat een geweldig koor! Ik vond nu veel kooruitvoeringen op internet.
Wat is de juiste uitspraak van elk woord door de solisten en het hele koor!
Ik ben zeer verrast dat het hele refrein heel duidelijk en zonder accent elk woord van het lied uitstraalt. Heb je een Russische leraar die elk lid van het koor helpt uit te spreken?
Misschien zal je me niet geloven, maar ik woon in het land van de Don-Kozakken. En mijn stad is de hoofdstad van de Don-Kozakken. Novocherkassk. En 2 dagen geleden hadden we een grote orthodoxe vakantie, die gevierd wordt door de Kozakken. Veel kozakken kwamen naar onze stad. Dans- en koorgroepen hebben gewoon op straat gespeeld
Alle liedjes uitgevoerd door je koor in het Russisch zijn mij al bekend van jongs af aan, en ik ben echt dol op dit soort uitvoering.
Elk lid van je koor is ook een solist. Wat een mooie stemmen in het koor van elke kunstenaar.