GASTENBOEK

Welkom op ons Gastenboek.

Wij zouden het graag lezen als u genoten heeft van ons concert.

45 gedachtes over “GASTENBOEK

 1. eze websiste ziet er goed en verzorgd uit. Een mooi geheel
  met o.a. het verhaal over de kozakkenhistorie in  het algemeen
  en over het Maasland Kozakkenkoor in het bijzonder.
  Mijn dank voor de opbouw van dit geheel aan onze
  ‘webdesigner’ en zangerscollega Wim Muermans.

 2. Hallo Wim,
  Jammer dat ik wegens drukke werkzaamheden nu pas reageer.
  De website ziet er profesioneel,verzorgd en goed uit.
  Een woord van dank en een grote pluim is er van mij als voorzitter van het MKK dan ook wel op zijn plaats.
  We kunnen als koor blij zijn ,dat we Wim als initiatiefnemer van de site,dit zo mooi voor elkaar heeft gekregen.
  Onze foto’s volgen nog!
  Ook een compliment van Kitty.

 3. Gaarne wil ik via deze website nog 3 zangers van onze
  vereniging in het zonnetje zetten. Zij zijn niet alleen al jaren
  trouw lid en zanger van het Maasland Kozakkenkoor, maar in het dagelijkse leven vervullen zij ook nog belangrijke functies in het ‘vrijwilligerslegioen’.  Ik noem:

  Piet Welters: 50 jaar lid van Fanfare Sint Jozef te Buchten.
  Wil Nusser: 40 jaar vrijwilliger en voortrekker van speeltuin
                     De Paddestoel in Born
  Piet Wijers: 40 jaar lid van Zwemvereniging Neptunis te Born.

  Heren, van Harte Proficiat namens het MKK en de gehele
  gemeenschap!     

 4. Hallo iedereen die  weer ons jaarlijkse fietstochtje van zondag 2010 hebben georganiseerd.
  Het was weer een hele leuke dag,en een prachtige omgeving waar we gefietst hebben. Het eten was ook voortreffelijk.
  Bedankt allemaal

  groetjes Kitty en Ton

 5. Hoi Wim,
  Mag ik je een compliment maken voor de site,hij ziet er voortreffelijk uit.
  Ik ben trots voorzitter te mogen zijn van deze club,met zo’n website,
  Ton

 6. jullie hebben een prachtige site en dat mag ook wel voor zo’n geweldig koor. Het was dit jaar een hele ervaring om met jullie te mogen werken voor de film ‘Beeg’ misschien de moeite waard om nog eens, op een andere manier, over te doen. Op mijn nieuwe site hebben jullie een ereplaats bij de fimpjes over Grevenbicht. Ga vooral door met jullie prachtige en sfeervolle muziek…

 7. Maasland Kozakkenkoor…..Een geweldig optreden van jullie.
  Hebben tot het laatste moment genoten van jullie klanken.
  proficiat. Ik hoorde dat jullie op 1 Mei a.s. in de Pancratiuskerk te Heerlen zingen. Wij hebben het al genoteerd op de kalender. Nogmaals bedankt voor de mooie middag.

  groetjes Roland & Evelien

 8. Kozakkenbroeders.

  Wij hebben weer eens genoten van jullie gezangen in de Pancratiuskerk te Heerlen.
  Wij zijn onder de indruk van jullie kwaliteit van zingen en natuurlijk van het uitgebreide repertoir dat wij mochten beluisteren.
  Ga zo door Maasland Kozakkenkoor…….
  groetjes  Roland & Evelien

 9. Wat een geweldige uitvoering van jullie in de benedenkerk van de Paters van Steijl. Ik heb er geweldig van genoten. De sereeniteit van het klooster hielp ook mee .Maar als is de akoestiek nog zo goed, de zang moet het doen. jullie hebben bewezen dat julliedit goed,met overtuiging,en kwaliteit doen.Maar de muzikale leider(ik ken hem persoonlijk) is dan ook niet de eerste de beste.Zijn kunde en gedrevenheid zijn bekend inde muziekwereld. Bedankt.Chapeau en ga zo door,M.Vr.Zangersgroet L.Konings Muntstraat 54a 5931 LW Tegelen

  🙂

 10. wij hebben zondag weer een hele mooie dag gehad,wij waren hier nog nooit geweest,en vonden het heel fijn .alles was weer goed geregeld,voor de organistie dan ook weer alle lof.

  gr Kitty en TON

   

  🙂

 11. Kunt u zo snel mogelijk contact opnemen?
  Wij willen graag uw koor aanst woensdag 6 juli om 14.00 u te wassenaar boeken voor
  de begrafenis van mijn vader.Hoop dat u mij morgen kan bellen op 0652004367
  met vriendelijke groet Robine

 12. Zaterdag 10 September: Nationale ziekendag.
  Onze kerk opende zijn deuren, er was veel te zien, er werden vele kostbaarheden uitgestald. De H.Mis die opgeluisterd werd door het Maasland Kozakkenkoor uit grevenbicht was een zeer mooie en sfeervolle dienst.het Maasland Kozakkenkoor zongen de H.Mis met hun prachtige Russisch/Byzantijnse liederen, enkele zangers lieten hun solo zang horen. Na afloop van de H.Mis werd na het nuttigen van koffie/thee met cake nog een aantal liederen door het koor gezongen. Wij konden genieten van het bekende Wolgalied, Kalinka en natuurlijk die Zwolf Rauber, kortom het was dit jaar een zeer mooie en gezellige Nationale Ziekendag.
  Bestuur en vrijwilligers van de Zonnebloem.

 13. Ich habe Sie im Dom zu Speyer singen hören – ich bin überzeugt, dass ich nie etwas Besseres gehört habe !!Ich wollte an Ihrem Bus eine CD kaufen, konnte Sie aber nicht finden .Wo kann man Ihre Musik bekommen?Es war mir eine große Freude. Sie gehört zu haben – Ihr Solistwar  so phantastisch wie der ganze Chor ! meine Frau und ichhätten Ihnen noch stundenlang zuhören können.Hermann u. Bärbel Lauer Dellwiger Weg 658640 Iserlohn

 14. Hallo wij willen langs deze weg laten weten dat wij weer een ontzettend mooie reis hebben gehad met het koor .Alles was goed geregeld,een pluim voor de organisatie ,het weer was ons ook goed gezind,we hebben in een korte tijd toch heel veel gezien . Ook de gezellige uurtjes s’avonds waren geweldig,we hebben weer goed gelachen ,en het koor heeft zich ook weer van zijn goede kant laten zien met hun mooie liederen die wij zo goed als het ging mee zongen .Wij hopen dat we nog vaak mooie reisjes mogen maken samen .
  BEDANKT 

 15. kozakkenkoor , bedankt voor jullie prachtig optreden afgelopen zondag in Verpleeghuis Lemborgh.
  Het was een passende afsluiting voor onze zomer tuin met als titel: een reis rond de wereld in 56 dagen. De cliënten en familie hebben genoten .

  Dank Team AB Lemborgh

 16. Sittard 16 september 2013
  de leden van de Seniorenvereniging Sittard Stad willen u en uw koor hartelijk danken voor het prachtige concert, dat u voor ons uitvoerde op zondag 15 september 2013, tijdens de opening van ons verenigingsjaar in onze Seniorensocieteit. De circa 90 leden van onze vereniging die aanwezig waren, hebben niet alleen geweldig genoten van uw liederen, maar ook van uw presentatie.
  Aanleiding voor uw gratis optreden was uw bereidwilligheid onze vereniging te ondersteunen, nadat u er kennis van had genomen, dat we op de rand van de afgrond manoevreerden. We waren namelijk slachtoffer geworden van een omvangrijke froude, waardoor onze finaciele middelen waren verdwenenen ons een fors bedrag aan schulden bleef.

  Uw aanbod kwam als een geschenk uit de hemel. Hierdoor waren we in staat een aantrekkelijk programma te bieden binnen onze financiele mogelijkheden.

  Nogmaals hartelijk dank. het was voor ons een genoegen het Maasland Kozakkenkoor, en meegekomen partners in ons midden te hebben.

  Met vriendelijke groet,
  namens het bestuur, hans van der Starre
  Secretaris

 17. Beste leden van het Maasland Kozakkenkoor,

  Bij de evaluatie van het Jubileumconcert van hertens Mannenkoor van zondag 27 septemer 2015 in de Ooleander heerste een zeer blijmoedige stemming!
  Niet alleen de zangers van HM waren zeer in hun nopjes met het concert: ook en vooral de bezoekers en collega-deelnemers kregen wij veel lofuitingen!

  mede door jullie fantastische optreden is dit concert een groot succes geworden, waarvoor heel hartelijk dank!

  vriendelijke groet,
  Jo Maas.
  Secretaris

 18. Dhr. Ramakers.

  Wij, mijn echtgenoot Mai en ik, laten u weten dat zowel onze gasten als wij hebben genoten van uw bijzonder mooie optreden tijdens onze gouden bruiloft.
  Wij danken u voor uw inzet en bereidwilligheid om naar maasbree te komen.

  Wij verzoeken u onze dank te willen overbrengen aan alle koorleden en de dirigent.

  met vriendelijke groet,

  hans en Mai Geurts

 19. Cultura Vita.

  Hartelijk dank voor het fijne brichtje, dat ook de koorleden en dirigent het een zeer geslaagde middag hebben gevonden. het was te horen en te zien. Everybody happy! Daar doen wij het voor. Nogmaals dank aan iedereen ook namens de andere vrijwilligers van Cultura Vita Sittard.

  Voor het jaar 2017 willen wij graag de tweede zondag van de maand maart weer voor het Maasland Kozakkenkoor reserveren. Maakt u daar maar alvast een notitie van dan is dat geregeld.
  Met vriendelijke groeten, namens Cultura Vita.

  Nelly Bell.

 20. Hallo,Vanmiddag ( 14 maart 2016) heb ik een top-zondag mogen beleven in het gruizenkerkje door te luisteren naar de Maaslandkozakken, ik was ontroerd bij sommige liederen, en ik hoop dat ik de volgende keer weer mag genieten van de prachtige stemmen!!!! Mijn dank is groot

  U. van Engelshoven

 21. 3 mei 2016.

  beste Maasland Kozakken.

  Maandagavond heb ik uit naam van alle dames jullie bedankt voor het geweldige optreden dat jullie voor ons hebben verzorgd.

  Ik wil hier nog aan toevoegen dat de dames( voor zo ver mogelijk met al hun gewicht) letterlijk aan jullie lippen hingen. Iedereen sprak bijzonder lovend over de avond, het was een groot succes, en een goede afsluiter van ons seizoen.

  Wij wensen jullie nog veel plezier en mooie optredens in de toekomst, en wie weet: tot ziens.

  Hartelijk dank en vriendelijke groeten,

  Jose Wolfs, voorzitter
  Damesvereniging Melick.

 22. Vandaag was het Kozakkenkoor Maasland te gast op onze Kerstviering van de Vereniging van Ouderen en vervroegd gepensioneerden in Melick.
  De zangers hebben ons verwend met prachtige muziek. Oosteuropese, Byzantijnse en Duitse liederen werden ten gehore gebracht die pasten in de sfeer van Kerstmis. We waren met velen om samen Kerstfeest te vieren. Men kon een speld horen vallen tijdens het musiceren!
  Bedankt dirigent en mannen van het Kozakkenkoor.
  We hopen dat dit luisteren naar jullie muziek een vervolg vindt

 23. Beste Maasland Kozakken,

  Wat een geweldige middag!
  Voor mij was het in korte tijd de tweede keer dat ik van jullie optreden kon genieten en net als toen was ik af en toe weer zeer ontroerd bij sommige liederen.
  En niet ik alleen, zoveel mensen die na afloop nog even kwamen zeggen hoe geweldig en mooi ze deze middag hebben gevonden.
  Heel hartelijk dank en misschien tot ziens.

  Beste Wim. Wil jij onze dank overbrengen aan alle koorleden en de dirigent

 24. Aan alle geweldige zangers van jullie koor wil ik hartelijk dank zeggen voor de middag van 3 oktober in Eindhoven. Een middag ondergedompeld in jullie prachtige stemmen met soms muzikale ondersteuning is een weldaad. Hulde aan de accordionist!
  En die diepe basstemmen : geweldig.Een dirigent die me kippenvel bezorgde met zijn allesoverstemmende stem.
  Ik hoop nog eens in de gelegenheid te zijn om naar jullie te kunnen komen luisteren.
  Voorlopig stel ik me zeer tevreden met het luisteren naar de cd . Deze heb ik overigens ook gekocht voor twee vrienden.
  Dank , dank, dank.

  Een warme groet voor allen.

  Joke Veldhuyzen

 25. Beste leden van het Kozakkenkoor,

  Hierbij wil ik jullie van harte danken voor de prachtige avond in de Heerenhof in Mechelen, toen we daar met het vakantiebureau waren.Het was geweldig en de gasten hebben hier van genoten.
  Verder wens ik jullie allen een heel goed en gezond 2018 met heel veel zangplezier.

  Ineke van de Plank

 26. Wat een geweldig koor! Ik vond nu veel kooruitvoeringen op internet.
  Wat is de juiste uitspraak van elk woord door de solisten en het hele koor!
  Ik ben zeer verrast dat het hele refrein heel duidelijk en zonder accent elk woord van het lied uitstraalt. Heb je een Russische leraar die elk lid van het koor helpt uit te spreken?
  Misschien zal je me niet geloven, maar ik woon in het land van de Don-Kozakken. En mijn stad is de hoofdstad van de Don-Kozakken. Novocherkassk. En 2 dagen geleden hadden we een grote orthodoxe vakantie, die gevierd wordt door de Kozakken. Veel kozakken kwamen naar onze stad. Dans- en koorgroepen hebben gewoon op straat gespeeld
  Alle liedjes uitgevoerd door je koor in het Russisch zijn mij al bekend van jongs af aan, en ik ben echt dol op dit soort uitvoering.
  Elk lid van je koor is ook een solist. Wat een mooie stemmen in het koor van elke kunstenaar.
  hij video wordt uitgevoerd door een Rus genaamd Sergei Latyshev .. Leidt hij het koor zelfs nu nog?
  De video wordt gedirigeerd door een Rus genaamd Sergei Latyshev .. Leidt hij het koor nu nog?

 27. Nogmaals namens het bestuur van Cultura Vita Sittard hartelijk dank voor het verzorgen van een mooi concert in het Gruizenkerkje op 10 maart jl.
  Onze gasten en wij hebben genoten van jullie optreden. Het was weer een gezellige en mooie zondagmiddag voor alle aanwezigen.
  Heel veel succes en vriendelijke groeten aan alle zangers van het Maasland Kozakkenkoor.
  Namens het bestuur: Dames Roest en Bell – Sittard

 28. We (mijn jarige man Jan, mijn oudste broer en zijn vrouw uit Rotterdam en ik) waren zaterdag 5 oktober 2019 in het Podiumkerkje in Grevenbicht.
  Wat hebben we genoten, we werden meegevoerd door de prachtige zang en muzikale omlijsting.
  Het was een bijzondere avond en we genoten van de bijzondere sfeer en band tussen koor en publiek.
  Een avond met een gouden rand.
  Ga zo door en wij… wij hopen nog vaker te kunnen genieten van dit geweldige Maasland Kozakkenkoor!!!

 29. Beste heren en dame!!

  Wij, mijn moeder Lieske Veugen en ondergetekende, zijn aanwezig bij het kerstconcert in het Salviuskerkje in Limbricht.

  Een geweldig, sfeervol concert door dit prachtig mannenkoor opgeluisterd en aangevuld door de prachtige verschijning met haar schitterende stem van Audrey uit Susteren.

  In een woord subliem!!
  Dank u allen voor deze warme middag! Natuurlijk ook namens mijn moeder.

  Mvg Rens Veugen.
  rensveugen@hetnet.nl

 30. Hallo Wim, je hebt weer je uiterste best gedaan om er een mooie site van te maken. Is je wederom fantastisch gelukt, compliment. Ik kom elke week nog altijd even enthousiast van uit Roermond naar de repetitie’s en ben er trots op om mijn steentje aan dit gewéldige koor te kunnen bijdragen. Fer Thijssens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.